Stansning af metal og stål

Stansomatic A/S har over 50 års erfaring med stansning af avancerede emner i tyndt metal og stål. Vi kan tilbyde vores kunder kvalitetssikrede stanseemner og god service.

Eksperter i stansning af metal og dybtrækning

Udstansede og optrukne emner

Emnerne fremstilles i følgesnitværktøjer og moderne stanseautomater med pressekraft op til 63 tons, og hastigheder op til 800 slag /min. Seriestørrelser fra 50.000 stk. op til flere millioner. Emnerne kan leveres som løse emner eller opspolet på spoler af forskellige størrelser og materiale. Endvidere kan vi tilbyde levering i tape on reel, i trays, eller anden form for specialemballage. Eventuel montage eller anden form for viderebehandling kan også tilbydes. Der fremstilles også emner indeholdende gevind, skruer, nitter m.m. Vi har eksport til Brasilien, Estland, Irland, Italien, Kina, Litauen, Malaysia, Malta, Polen, Ungarn, USA, Sverige, Tjekkiet og Tyskland – primært inden for elektronik- og medicinalindustrien samt automobil- og energibranchen. Eksportandelen udgør ca. 85 %.

Stansningsproces

Al produktion foregår in-house og vi producerer alle stanseemner i vores egne maskiner.

Fordele ved stansning

Udstansning sikrer dig konkurrencedygtige priser og lave omkostninger. Vi kan producere mere komplicerede emner ved hjælp af stansning, bukning og dybtrækning. Samtidig er der den fordel, at stansning udnytter materialet bedst muligt og vi kan dermed reducere spild.

Skal vi stanse dine produkter?

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig i de forskellige afsnit ovenfor. Er du interesseret i at vide mere om stansning, kan du kontakte vores tekniske afdeling, som altid står klar med rådgivning og dialog.