Prototyper

De sidste 50 år har Stansomatic fremstillet tusindvis af prototyper. Vi er din samarbejdspartner gennem hele processen, som normalt starter med fremstillingen af en prototype, som også giver dig mulighed for at udføre realistiske tests inden fremstilling af et værktøj.

Fremstilling og konstruktion af prototyper

Udvikling af prototyper

Vi udvikler prototyper til vores kunder inden vi fremstiller et værktøj. Værktøjsafdelingen fremstiller prototyper der giver kunden mulighed for at gennemføre montagetest m.v. under realistiske forhold. Ligeledes er der mulighed for manuelt at producere opstartsserier. I denne proces sker der samtidig en optimering af emnet i samarbejde med kunden. Dermed opnås sikkerhed for, at de udviklede emner er tilpasset optimalt både til kundebehov og produktionen, således at produktionstid og omkostninger minimeres.

Prototyper i metal

Med realistiske prototyper kan Stansomatic tidligt i samarbejdet med kunden præsentere et oplæg, som er stort set identisk med det endelige produkt.

Fremstilling af prototyper og mindre ordrer

Stansomatic A/S kan tilbyde fremstilling af prototyper, prøveserier og mindre seriemængder, både som plane og bukkede emner. Disse fremstilles ved hjælp af trådgnistning og ætsning, samt simple bukkeværktøjer.

Syv barberblade som bukkede emner med forskellig overfladebehandling

Fordele ved prototyper

Udvikling af prototyper giver os mulighed for at teste form og funktion, optimere eventuelle designproblemer, få feedback fra kunden og vi kan bestemme os for det endelige design, som vil være 100% klar til fuld produktion.