Værktøjskonstruktion og værktøjsdesign

Stansomatic specialiserer sig i at fremstille komplekse højpræcisionsværktøjer. Det hele starter i vores konstruktionsafdeling, hvor vores erfarne teknikere udvikler og optimerer produktet til den mest optimale løsning for dig og din virksomhed i forhold til både pris og funktion.

Cirkelgrafik med billeder, der viser processen fra idé til produkt med barberblade som eksempel

Design og udvikling af værktøjer

Teknisk viden og design

Konstruktionsafdelingen bidrager med teknisk viden til vores kunder i forbindelse med opstart af et projekt. Vores erfarne konstruktører kan rådgive om form og funktion, materialevalg, overfladebehandling, pakning og levering. I samarbejde med de relevante afdelinger, udarbejdes der en dybdegående FMEA-analyse, som reducerer risikoen for fejl. Der bliver også udarbejdet en CAD-tegning, der bliver sendt til kunden.

Design af værktøj

Stansomatic A/S har egen konstruktionsafdeling, hvor følgesnitværktøjerne konstrueres.

Udvikling & Design

Emneudvikling foregår ofte i et meget tæt samarbejde med kunden. Vi deltager gerne i alle udviklingsfaser, lige fra idéfase til den endelige finpudsning for også derigennem at optimere produktionen bedst muligt.

En ring, der skal forestille to barberskrabere med grønne blade og sort og gråt skaft

Professionel software

Alle vores dygtige værktøjskonstruktører arbejder med software, som sikrer, at de kan designe og udvikle værktøjstegninger. Vi bruger de nyeste programmer og systemer såsom TopSolid og CAD/CAM.