Følg produktionen fra idé til virkelighed

Udviklingen af et specifikt emne foregår ofte i et meget tæt samarbejde med kunden. vi deltager gerne i alle udviklingsfaser, lige fra idéfase til den endelige finpudsning, for også derigennem at optimere produktionen bedst muligt.

Cirkelgrafik med billeder, der viser processen fra idé til produkt med barberblade som eksempel

En samarbejdspartner gennem hele processen

Udstansede og optrukne emner

Emnerne fremstilles i følgesnitværktøjer og moderne stanseautomater med pressekraft op til 63 tons, og hastigheder op til 800 slag /min. Seriestørrelser fra 50.000 stk op til flere millioner. Emnerne kan leveres som løse emner eller opspolet på spoler af forskellige størrelser og materiale. Endvidere kan vi tilbyde levering i tape on reel, i trays, eller anden form for specialemballage. Eventuel montage eller anden form for viderebehandling kan også tilbydes. Der fremstilles også emner indeholdende gevind, skruer, nitter m.m. Vi har eksport til Brasilien, Estland, Irland, Italien, Kina, Litauen, Malaysia, Malta, Polen, Ungarn, USA, Sverige, Tjekkiet og Tyskland – primært inden for elektronikbranchen. Eksportandelen udgør ca. 85 %.

Nulfejls produktion

Vi anvender Six Sigma metoder til forbedring af vores processer og gøre dem så fejlfri som muligt.

Udvikling & Design

Stansomatic A/S har et certificeret kvalitetsstyrings- og miljøstyringssystem i henhold til ISO 9001. Stansomatic A/S har egen konstruktionsafdeling, hvor følgesnitværktøjerne konstrueres og fremstilles Emneudvikling foregår ofte i et meget tæt samarbejde med kunden. vi deltager gerne i alle udviklingsfaser, lige fra idéfase til den endelige finpudsning, for også derigennem at optimere produktionen bedst muligt.

En ring, der skal forestille to barberskrabere med grønne blade og sort og gråt skaft
Syv barberblade som bukkede emner med forskellig overfladebehandling

Fremstilling af prototyper og mindre ordre

Stansomatic A/S kan tilbyde fremstilling af prototyper, prøveserier og mindre seriemængder, både som plane og bukkede emner. Disse fremstilles ved hjælp af trådgnistning og ætsning, samt simple bukkeværktøjer.